JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUMAComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasTipo de publicaciónCentros

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    DE INTERÉS

    Datos de investigaciónReglamento de ciencia abierta de la UMAPolítica de RIUMAPolitica de datos de investigación en RIUMASHERPA/RoMEODulcinea
    Preguntas frecuentesManual de usoDerechos de autorContacto/Sugerencias
    Listar por autor 
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor

    Listar por autor "Orozco-Navarrete, Begoña"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-3 de 3

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Structural basis of the allergenicity to strawberries due to Fra a 1.02 

        Orozco-Navarrete, Begoña; Dupeux, Florine; Pott, Delphine; Casañal, Ana; Garrido-Arandia, María; Díaz-Perales, Araceli; Merchante-Berg, Catharina; Márquez, José A.; Valpuesta-Fernández, VictorianoAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (2018-07-13)
        Strawberry fruits are highly valued due to their flavor, aroma, and benefits for human health. Despite this, 30% of the population with food hypersensitivity also shows adverse reactions to strawberry (Franz-Oberdorf et ...
      • Studying the role of the strawberry Fra protein family in the flavonoid metabolism during fruit ripening 

        Orozco-Navarrete, Begoña; Castillo-Garriga, AraceliAutoridad Universidad de Málaga; Casañal, Ana; Valpuesta-Fernández, VictorianoAutoridad Universidad de Málaga; Merchante-Berg, Catharina (XIII REUNIÓN DE BIOLOGÍA MOLECULAR DE PLANTAS, 2016)
        Strawberry fruits are highly appreciated worldwide due to their pleasant flavor and aroma and to the health benefits associated to their consumption. An important part of these properties is due to their content in secondary ...
      • Studying the role of the strawberry Fra protein family in the flavonoid metabolism during fruit ripening 

        Orozco-Navarrete, Begoña; Castillo-Garriga, AraceliAutoridad Universidad de Málaga; Casañal, Ana; Valpuesta-Fernández, VictorianoAutoridad Universidad de Málaga; Merchante-Berg, Catharina (2017-06-20)
        Strawberry fruits are highly valued due to their flavor, aroma and benefits for human health. Much of these properties are due to their content in secondary metabolites, of which flavonoids are especially abundant. ...
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
         

         

        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA