JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUMAComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasTipo de publicaciónCentrosDepartamentos/InstitutosEditores

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    DE INTERÉS

    Datos de investigaciónReglamento de ciencia abierta de la UMAPolítica de RIUMAPolitica de datos de investigación en RIUMAOpen Policy Finder (antes Sherpa-Romeo)Dulcinea
    Preguntas frecuentesManual de usoContacto/Sugerencias
    Listar por autor 
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor

    Listar por autor "Gosalbes, María José"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-3 de 3

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • An extended reconstruction of human gut microbiota metabolism of dietary compounds. 

        Blasco, Telmo; Pérez-Burillo, Sergio; Balzerani, Francesco; Hinojosa Nogueira, Daniel; Lerma Aguilera, Alberto; Pastoriza, Silvia; Cendoya, Xabier; Rubio, Ángel; Gosalbes, María José; Jiménez Hernández, Nuria; Francino, María Pilar; Apaolaza, Íñigo; Rufián-Henares, José Ángel; Planes, Francisco Javier[et al.] (Springer Nature, 2021-08-05)
        Understanding how diet and gut microbiota interact in the context of human health is a key question in personalized nutrition. Genome-scale metabolic networks and constraint-based modeling approaches are promising to ...
      • Effect of roasting conditions on cocoa bioactivity and gut microbiota modulation. 

        Maldonado-Mateus, Lida Yaneth; Pérez-Burillo, Sergio; Lerma-Aguilera, Alberto; Hinojosa Nogueira, Daniel; Ruíz-Pérez, Sonia; Gosalbes, María José; Francino, Maria Pilar; Rufián-Henares, José Ángel; Pastoriza, Silvia[et al.] (Royal Society of Chemistry, 2021)
        Cocoa is a highly consumed food with beneficial effects on human health. Cocoa roasting has an important influence on its sensory and nutritional characteristics; therefore, roasting could also play a role in cocoa ...
      • Effects of different foods and cooking methods on the gut microbiota: an in vitro approach. 

        Lerma-Aguilera, Alberto; Pérez-Burillo, Sergio; Navajas Porras, Beatriz; León, Daniel; Ruíz-Pérez, Sonia; Pastoriza, Silvia; Jiménez Hernández, Nuria; Cämmerer, Bettina-Maria; Rufián-Henares, José Ángel; Gosalbes, María José; Francino, María Pilar[et al.] (Frontiers, 2024-01-08)
        To support personalized diets targeting the gut microbiota, we employed an in vitro digestion-fermentation model and 16S rRNA gene sequencing to analyze the microbiota growing on representative foods of the Mediterranean and ...
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
         

         

        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA