JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUMAComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasTipo de publicaciónCentrosEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasTipo de publicaciónCentros

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    DE INTERÉS

    Datos de investigaciónPolítica institucional UMAPolítica de RIUMAPolitica de datos de investigación en RIUMASHERPA/RoMEODulcinea
    Preguntas frecuentesManual de usoDerechos de autorContacto/Sugerencias
    Listar BV - Contribuciones a congresos científicos por tema 
    •   RIUMA Principal
    • Investigación
    • Biología Vegetal - (BV)
    • BV - Contribuciones a congresos científicos
    • Listar BV - Contribuciones a congresos científicos por tema
    •   RIUMA Principal
    • Investigación
    • Biología Vegetal - (BV)
    • BV - Contribuciones a congresos científicos
    • Listar BV - Contribuciones a congresos científicos por tema

    ListarBV - Contribuciones a congresos científicos por tema "Pectins"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-4 de 4

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • AFM study of strawberry pectin nanostructure and its relevance on fruit texture 

        Pose, Sara; Santiago-Doménech, Nieves; Matas-Arroyo, Antonio Javier; Kirby, AR; Gunning, A. Patrick; [et al.] (2018-10-17)
        Atomic force microscopy (AFM) has been used to characterize the nanostructure of cell wall pectins during strawberry fruit growth and ripening, as well as in transgenic fruits with pectinase genes downregulated. This ...
      • Efecto del silenciamiento de genes que codifican poligalacturonasas sobre el reblandecimiento del fruto de fresa asociado a la maduración 

        Paniagua, Candelas; García-Gago, Juan Antonio; Matas-Arroyo, Antonio Javier; Barceló-Muñoz, Marta; Blanco-Portales, Rosario; [et al.] (2015-10-06)
        La degradación de las pectinas de la pared celular mediada por poligalacturonasas juega un papel clave en el reblandecimiento de la fresa. Así, el silenciamiento del gen FaPG1 incrementa la firmeza del fruto maduro y alarga ...
      • High-throughput mapping of cell wall glycans to unveil cell wall disassembly, a key process determining strawberry fruit softening 

        Ric-Varas, Pablo; López-Casado, Gloria; Schukel, Julia; Knox, J. Paul; Muñoz-Blanco, Juan; [et al.] (ISHS, 2021-05-03)
        The short shelf life of strawberry fruit is a major limitation that produces important economic losses related to postharvest spoiling. Fruit texture of fleshy fruits is a complex trait but mainly rely on mechanical ...
      • Nanostructural changes in cell wall pectins during strawberry fruit ripening assessed by atomic force microscopy 

        Paniagua, Candelas; Kirby, Andrew R.; Gunning, A. Patrick; Morris, Victor J.; Matas-Arroyo, Antonio Javier; [et al.] (2015-06-26)
        Rapid loss of firmness occurs during strawberry (Fragaria × ananassa Duch) ripening, resulting in a short shelf life and high economic losses. The disassembly of cell walls is considered the main responsible for fruit ...
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
         

         

        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA